top of page

Niklas
Turner Olovzon

För er som vill inspireras av:

  • Hur en kris blev grogrund att våga nå sin dröm

  • Storytelling

  • Skrivandet & Den kreativa processenNiklas Turner Olovzon har beskrivits som Fredrik Backmans och Stina Jacksons kärleksbarn med en dust Änglagårdströssel på toppen. Eller iallafall hans bok ”Isberg” (utgiven av Harper Collins), som hyllats av både kritiker och läsare. Denna spännande författare har även grundat Brand Emotion-byrån Passion Lab, specialiserad på just kommunikation som väcker känslor. På hans repertoar hittas flera inspirerande föreläsningar:

My Story

En berörande berättelse som tar avstamp i en livsomvälvande händelse när Turner Olovzons då fyraårige son var nära att mista livet i en ofattbar olycka. Mitt i mardrömmen blev skrivandet och barndomsdrömmen om att debutera som författare Niklas hjälp tillbaka till verkligheten.

Varumärke/Storytelling

I denna lärorika föreläsning pratar Niklas om vad vi kan låna från det litterära berättandet i marknadsföring och kommunikation. Hur väcker du känslor hos målgruppen? Hur kan varumärken stärkas av storytelling? Du får med dig konkreta take-aways kring hur du ska lyckas nå fram med er varumärkeskommunikation. 

Workshop om skrivprocessen

För Turner Olovzon börjar det alltid med människorna som befolkar berättelsen. Hur kommer du dessa in på livet? Och hur låter du dem leda vägen framåt? Turner Olovzon ger inspiration och handfasta tips till hur du lyckas i skrivandet.

 

Foto: Lars Dahlström

Niklas Turner Olovzon_fotograf Lars Dahlström.jpg

”Turner Olovzon är ett namn att hålla ögonen efter i framtiden"

BTJ

bottom of page