top of page
BYWRTRS Alexandra Appelqvist_Anna-Lena Hernvall_Katarina Wilk_foto Maria Östlin.png

Om oss

Vi erbjuder skräddarsydda, lärorika föreläsningar, workshops, utbildningar och event. Vi är särskilt starka inom AI, framtidsanalys, tillväxt, engagemang, psykologi, kommunikation och storytelling, kreativitet, samarbete, existentiell hälsa, sorg och trauma.

Föreläsningar

Våra föreläsare inom aktuella ämnen ger er personal och verksamhet en uppdaterad kompetens, berörande upplevelse, och ett dokumenterat mervärde. Det finns möjlighet att anpassa alla föreläsningar till mer konkreta, djupgående utbildningar och workshops.

Utbildning

Vi älskar att sätta samman företagsanpassade utbildningar och workshops. Utifrån era behov och mål erbjuder vi en halv- eller heldag, eller en serie på flera tillfällen. Ni kan fördjupa er i ett specifikt ämne, eller låta oss sätta samman flera experter för att maximera ert resultat.

Event

Vill du skapa ett oförglömligt event har du hamnat rätt.  Vi kan hjälpa er att forma en ämnesanpassad agenda och innehåll, matcha er mot rätt talare, eller producera och moderera hela eventet. Vi samarbetar med framgångsrika eventbyråer och spännande locations över hela landet.

Konsulttjänster

Är du en skrivande person som vill optimera ditt varumärke? Skapa en tydligare föreläsning kring ditt ämne. En röd tråd när du pratar om din bok. Kanske har du ett manus som ska skickas till förlag. En pitch du vill vässa. Vi erbjuder ett brett antal tjänster för dig som är eller vill bli författare.

BYWRTRS_foto3_Maria Östlin.jpg

Medlemskap

Som medlem i BYWRTRS får du en unik möjlighet att skapa en kraftfull och långsiktig strategi som författare. Vi tror att du har skrivit en eller flera böcker. Troligen gör du en del författarbesök, och kanske föreläser du redan? Eller så är du blivande debutant, men redan fokuserad på att skapa en stark och intressant författarprofil. Som mentor hjälper vi dig att paketera ditt författarskap och göra det bästa av din potential. Du får coaching, rådgivning och exponering. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

 

Medlemskapet löper på årsbasis mot en kostnad. Antalet intag är begränsat, och vi söker en bredd bland våra medlemmar. Därför kommer varje ansökan att behandlas individuellt. Vi svarar inom 1-2 veckor. Antalet platser per år är begränsat.

Detta är ditt medlemskap

Röster om oss

Johnny.jpg
“Efter 20 år i nöjesbranschen var jag sugen på att testa en ny riktning. Från att stå på scen och framför kameran till att skapa underhållning i böckernas värld. BYWRTRS var till stor hjälp i allt från manuscoaching till hur det fungerar med förlag och agenter”

Johnny Johansson,

barnboksförfattare, skådespelare & musikalartist

Möt några av BYWRTRS medlemmar

bottom of page