top of page
BYWRTRS_foto3_Maria Östlin.jpg

Medlemskap

Som medlem i BYWRTRS får du en unik möjlighet att skapa en kraftfull och långsiktig strategi som författare. Vi tror att du har skrivit en eller flera böcker. Troligen gör du en del författarbesök, och kanske föreläser du redan? Eller så är du blivande debutant, men redan fokuserad på att skapa en stark och intressant författarprofil. Som mentor hjälper vi dig att paketera ditt författarskap och göra det bästa av din potential. Du får coaching, rådgivning och exponering. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer.

 

Medlemskapet löper på årsbasis mot en kostnad. Antalet intag är begränsat, och vi söker en bredd bland våra medlemmar. Därför kommer varje ansökan att behandlas individuellt. Vi svarar inom 1-2 veckor. Antalet platser per år är begränsat.

Detta är ditt medlemskap

Röster om oss

Johnny.jpg
“Efter 20 år i nöjesbranschen var jag sugen på att testa en ny riktning. Från att stå på scen och framför kameran till att skapa underhållning i böckernas värld. BYWRTRS var till stor hjälp i allt från manuscoaching till hur det fungerar med förlag och agenter”

Johnny Johansson,

barnboksförfattare, skådespelare & musikalartist

Möt några av BYWRTRS medlemmar

Tarja_2022_fotoJulianaWiklund015.jpg

Tarja Rosén

bottom of page