top of page

Felicia Welander

För er som vill:

  • Få ert budskap att tränga igenom

  • Skapa storytelling som berör

  • Vässa ert skrivande

  • Hitta team-kreativitet i bokklubb 

  • Veta mer om endometrios
     

Att skapa berättelser som berör är Felicia Welanders expertis. Oavsett om ni som företag behöver formulera ett budskap eller som grupp vill boosta ert kreativa skrivande. Felicia är copywriter och skribent med lång erfarenhet av att producera innehåll för några av Sveriges största företag. Många kallar henne expert på att skapa berättelser som berör, och hon delar gärna med sig av sin kunskap via skräddarsydda workshops, interaktiva föreläsningar eller en bokklubb som verktyg för teamet att skapa samarbete och starkare dynamik. 


Felicia erbjuder en workshop för HR-avdelningar för att sprida kunskap om endometrios – en vanlig sjukdom som drabbar 1 av 10 kvinnor (och transpersoner) och därmed många medarbetare. Här får du lära dig mer om hur du kan upptäcka och stötta för att främja hälsa och undvika utbrändhet hos drabbade kollegor. Du får också verktyg som bidrar till högre produktivitet i personalstyrkan, engagemang hos medarbetarna – och hjälper er främja kvinnohälsa på arbetsplatsen.. 

 

I hennes bok “Steg för Steg” (Lavender Lit) är huvudkaraktären liksom Felicia själv drabbad av endometrios. Hon har även skrivit flera serier för ljud (främst Storytel), utbildar på Poppius Journalistskola, är magister i Lingvistik och styrelsemedlem i Norrländska litteratursällskapet. 


Foto: Sofia Åkerstedt Rosendahl

Felicia Welander_Fotograf Sofia Åkerstedt Rosendahl.jpg

"Det finns kärlek, det finns ljus och det finns mörker. En riktig bladvändare" 

Titti Schultz i TV4 Nyhetsmorgon om boken ”Kanske i morgon”.

bottom of page