top of page

Anna Bennich

  • Arbeta hållbart med ledarskap och medarbetarskap

  • Förebygga stress

  • Stärka relationer

  • Lära er om anorexia och psykisk ohälsa


Anna Bennich, föreläsare, leg psykolog och leg psykoterapeut förmedlar sin psykologiska kunskap på ett lättförståeligt och humoristiskt sätt. I hennes föreläsningar får ni med er konkreta tips och råd för att kunna arbeta vidare långsiktigt. 

 

Annas nya föreläsning ”En mamma och en dotters berättelse om anorexia” gör hon tillsammans med sin dotter Signe Bennich. Den är framtagen utifrån Anna och Signes personliga erfarenheter och den senaste forskningen inom anorexia och psykisk ohälsa. Deras gemensamma berättelse kommer även ut som boken Svältfödd i mars 2024 på Bazar Förlag.


Vi känner även Anna som expert i TV4 Nyhetsmorgon Relationsakuten där hon med trygg hand guidar oss genom bekymmer och grubblerier vi alla kan relatera till. Hon har varit sommarvärd i P1 och skrivit flera viktiga böcker. Några av dem är: "Sjukt stressad", "Vägen genom skilsmässan" och "Att vinna över ensamheten"

Foto: Anna-Lena Ahlström

"Anna är världsklass! Utöver att hon är Sveriges intressantaste psykolog och tankeledande inom relevanta områden, så är hon spännande på scen, rolig och engagerande"

Ola Ahlvarsson, entreprenör och grundare av bl.a. Epicenter

bottom of page