top of page

Simon Beyer

För er som vill:

  • Låsa upp potentialen i er organisation

  • Skapa flexibilitet i ständig utveckling

  • Arbeta lika hållbart som effektivt

  • Skapa positiv förändring i digitaliseringen"När du verkligen förstår sammanhanget du agerar i, tillsammans med dina kunders drivkrafter - då ökar chanserna att lyckas med ditt företag", säger Simon Beyerpartner på byrån Ingager. En tydlig orsak till hans popularitet som föreläsare och coach är hans förmåga att på ett enkelt sätt skapa en bild av de stora sammanhangen och sedan bryta ner dessa till möjligheter att konkret arbeta vidare med. Simon har hjälpt några av världens största varumärken med digitala frågor, och föreläst i ett stort antal länder för (i urval) Tesla, Google, Facebook och militäralliansen Nato. Fem år i rad har han nominerats till Sveriges bästa föreläsare, och emottagit ett flertal priser internationellt. Dessutom har han agerat mentor åt ett flertal personer i svenska näringslivets toppskikt såväl som att han varit kursansvarig på Berghs School of Communication.


Med boken “Den digitala omställningen – strategier och perspektiv” ville Simon öka förståelsen för digitaliseringens möjligheter och utmaningar hos svenska organisationer. Boken används idag som kurslitteratur på svenska universitet.

Foto: Anders Myrdahl

Simon_edited.jpg

"Simon ger ett översiktligt perspektiv på digitaliseringen och dess påverkan, utmaningar och möjligheter med bred spännvidd och konkreta exempel"

Elsa Bernadotte, Co-founder & COO, Karma (Forbes 30 Under 30)

bottom of page