top of page

Första namnen i BYWRTRS agentverksamhet klaraAnn Söderlund och Fi Lindfors är de första författarna i BYWRTRS vidgade agentverksamhet. I augusti kommer deras Handbok för kvinnor med (eller utan) ADHD. 


Ann Söderlund & Fi Lindfors Foto: Ulrika Campbell

När Anna-Lena Hernvall vid årsskiftet steg in som CEO i agenturen BYWRTRS var budskapet tydligt. Strategin att samla de mest aktuella författarna och ta tillvara på deras expertkunskaper i en större kontext skulle skalas upp och affären breddas, för att på ett snabbrörligt sätt kunna möta kundernas efterfrågan.


Att utveckla unika koncept tillsammans med våra klienter och i och med det representera dem fullt ut är ett spännande och naturligt nästa steg. Vi ser enormt mycket fram emot att få arbeta tillsammans med Ann och Fi runt deras kommande bok och skapa ett koncept för flera format som kan möta olika typer av publik, säger Anna-Lena Hernvall.


Det är Norstedts förlag som ger ut Handbok för kvinnor med (eller utan) ADHD den 27 augusti 2024. Boken utgår från hur Ann och Fi själva hanterat sina diagnoser. De krossar myter och söker sig via forskning, intervjuer och egna erfarenheter med självdistans och kärlek mot ett tryggare sätt att se på sig själva och sina medmänniskor. För författarna och BYWRTRS är planeringen kring framträdanden och aktiviteter knutna till bokens innehåll i full gång.


"För oss med tusen järn i elden och i behov av likasinnade som ser vår potential ur ett vidare perspektiv är BYWRTRS en drömpartner" – Ann Söderlund

– Med vår bok tar vi en för laget och berättar om hur det faktiskt är att inte alltid förstå hur alla andra gör. Vi vill nå ut i många kanaler med våra erfarenheter och bidra till en större förståelse och tolerans i samhället. För oss med tusen järn i elden och i behov av likasinnade som ser vår potential ur ett vidare perspektiv är BYWRTRS en drömpartner, säger Ann Söderlund och Fi Lindfors. 


– Den nya agentverksamheten kommer att spegla våra fokusområden och vår befintliga affärsmodell. Även här arbetar vi i det lilla formatet med det nära och unika samarbetet vi vill uppnå med både våra författare och kunder. Vi vill fortsätta utmana branschen genom att identifiera nya möjligheter som saknas idag, avslutar Anna-Lena Hernvall.


BYWRTRS - The Storytelling Revolution


En boutiqueagentur för författare och experter med potential att nå ut med sin kunskap i många format och till en bred målgrupp. Några fokusområden är AI, framtidsanalys, tillväxt, engagemang och samarbete, psykologi och existentiell hälsa, sorg och trauma. Målet är alltid att göra mottagaren klokare, starkare och lyckligare.


Comments


bottom of page