top of page

Lisa Tallroth

  • Bokcirkelledare

  • Innehållsproducent

  • Moderator

  • ProgramledareLisa Tallroth är journalist, programledare & producent. Hon är välkänd för sitt driv och unika sätt att lirka fram det mest intressanta ur sina gäster när hon leder samtal och debatter, och hennes humoristiska, väl pålästa intervjustil är enormt populär. 
 

Vill ni komma igång med trenden att starta en bokcirkel på arbetsplatsen som hälsofrämjande aktivitet? Då är Lisa rätt person för att både organisera aktiviteten och moderera diskussionerna. Att bokcirkla i teamet för att höja kreativiteten eller över avdelningarna för ett starkare samarbete har blivit mycket populärt. 


Lisa har lång erfarenhet av direktsändningar i Sveriges radios Ekot, Studio Ett och P1 Morgon, och hon har arbetat som reporter för SVT, Sydsvenskan och Dagens Nyheter. De senaste åren har Lisa producerat och programlett ett flertal omtyckta podcasts, bland annat Bonnierförlagens “Pocketpodden” och “Samtal om böcker”. Hon innehar ett löpande samarbete med Svenska Akademien och arbetar med uppdrag för bland annat Migrationsverket och Socialstyrelsen.

 

Under Bokmässan brukar Lisa synas på ett stort antal scener där hon modererar paneler och intervjuar aktuella författare.

Lisa Tallroth.jpeg
bottom of page