top of page

Björn Hedensjö

För er som med psykologiska fakta vill:

  • Veta hur du blir omtyckt

  • Skapa ett starkt ledarskap

  • Förebygga stress

  • Arbeta med tydligare kommunikation

  • Lära er om sömnFå är så spot on som psykologen och journalisten Björn Hedensjö, specialist på mänskligt beteende och författare till ett flertal populära böcker. Hans föreläsningar och workshops är forskningsbaserade och hjälper oss att hantera stress, sömn, bygga starkare team som presterar bättre, skapa tydligare och mer kommunikativa ledarskap, och mycket annat.

 

Björns senaste bok Omtyckta människor : Forskningen, knepen och övningarna som gör dig likeable (Polaris Fakta) behandlar ett spännande och alltid lika aktuellt ämne. "Likeability". För naturligtvis vill vi människor veta hur vi ska göra för att bli omtyckta. Boken kommer med en lika lärorik föreläsning som kan skräddarsys för att passa just er verksamhet riktigt bra. Passa på att ladda kunskap och skapa på köpet ett starkt team.

 

Tillsammans med Lina Thomsgård driver Björn Sveriges största, och definitivt även roligaste, vetenskapspodd Dumma Människor. Där undersöker de vårt mänskliga beteende och ger oss oslagbara livstips. Håll utkik! 

Foto: John Guthed

""Rasande intressant! Björn Hedensjö bjuder på insikter och knep som gör livet lättare att leva."

Karin Bojs, författare och vetenskapsjournalist 

bottom of page