top of page

Ann Söderlund

För er som vill:

 

  • Boosta livsglädjen & kreativiten

  • Få kunskap om medberoende

  • Spräcka myten om det perfekta familjelivet

 

och mycket mera...

 

Multitalangen Ann Söderlund har en oändlig meritlista som innehåller programledaruppdrag, film- och tv-projekt, Kristallen-nominering, journalistiska uppdrag i flertalet stora magasin, ett antal podcasts och hennes stolthet - ambassadörskapet för Trygga Barnen.

Den populära podcasten “Djävulspodden” (med Sanna Lundell) om medberoende växte till både dokumentärserie, föreställning och boken "Djävulsdansen: bli fri från medberoende" (Bladh by Bladh). Den lade grunden till en hyllad serie föreläsningar med Ann och Sanna. Andra ämnen där du kan lyssna till Anns engagerande berättelser är hanteringen av det så kallade livspusslet, och hur vi egentligen bör tackla det romantiserade småbarnslivet, karriären, och alla oändliga krav vi ställer på oss själva. Utöver att föreläsa är Ann en uppskattad programledare och moderator.

 

Naturligtvis har produktiva Ann skrivit ytterligare en rad böcker, senast kokboken “Söndagsmiddag: Riddarna runt det operfekta bordet” (The Book Affair förlag) - även den tillsammans med Sanna Lundell - och den underhållande "Men vi knullar ju ändå inte" (Frank Förlag).

Ann Söderlund_Fotograf Erica Wessman.jpg

"I boken och TV-programmet "Djävulsdansen" lyckas Ann Söderlund och Sanna Lundell skickligt att få folk att öppna sig, och frispråkigt och modigt berätta om sina känslor kring detta ofta skam- och skuldbelagda ämne"

Jan-Olov Andersson, Aftonbladet

bottom of page